Decemberjul

En blogg om julen och allt som hör till!

God JulDetta är ett tidsinställt inlägg för nu sitter jag nog hos min mormor och morgon-fikar. Kanske rentav öppnar lite paket? Hoppas att ni alla har det bra var ni än är och vad ni än gör! Glöm inte Kalle Anka kl. 15.00!

GOD JUL

Uppåt landet

Nu far jag uppåt landet för att fira jul med familjen! Hoppas att vägarna inte är allt för hala!

Gamla julfavoriter: Lotta på BråkmakargatanMitt pepparkakshus

För ett par dagar sen började jag på att bygga mitt pepparkakshus och såhär blev det:Tyvärr räckte inte godisarna och olyckligtvis så började jag på baksidan. Så nu får baksidan stå fram och framsidans tak är halv-tom, haha.

Min adventsljusstake

I år har jag valt att ha en otraditionell adventsljusstake. Tyckte att den här såg häftig ut, och än så länge är jag nöjd!Kan inte ni läsare ta en bild på era adventsljusstakar och skicka till min mail (decemberjul@live.se) så kan jag göra ett inlägg med dem sen?

Glöm inte julkorten!

Imorgon, den 16e december, måste alla julkort skickas om de ska komma fram innan julafton!
Men om du inte känner för att skicka ett traditionellt julkort kan du faktiskt skicka ett levande julkort över internet. På levandejulkort.se kan du ta ditt eget kort på tomtens renar! De har alltså satt ut fyra kameror i hagen och du tar själv ditt kort via dem. Det kostar 15 kr att skicka ett levande julkort!


Tillbaka - på riktigt!

Hej igen!

Ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro, men det har varit så otroligt mycket att tänka på under flytten! Nu har allt börjat lugna sig så nu kan jag börja blogga igen :) 
Ser att mina läsare hänger kvar och fler har det blivit. Jättekul! Glöm inte att lägga till mig på bloglovin: bloglovin

Idag ska jag försöka få upp det resterande julpyntet, bland annat julgranen då. Har slagit in alla julklappar så nu måste jag ju ha någonstans att lägga dom! 

Kul att ni fortfarande hänger med! 


dagar till Julafton


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

RSS 2.0